POŠTARINA I OTPREMA

GLS dostavna služba – dostava raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

Naručene artikle šaljemo u roku od 4 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije, u roku od 2 dana). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač iz GLS-a ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest kako bi ga povratno kontaktirali i dogovorili dostavu u drugom terminu.

- Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 70.00 EUR dodatno se zaračunava u iznosu od 4.00 EUR.
- Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti 70.00 EUR i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske.


Dostava putem BOX NOW paketomata 
– više od 400 BOX NOW paketomata po cijeloj Hrvatskoj.

  • Svoju narudžbu možete preuzeti u više od 400 BOX NOW paketomata po cijeloj Hrvatskoj.
  • Najbliži paketomat možete pronaći na ovoj poveznici.
  • Narudžbu koju ćete preuzeti u odabranom BOX NOW paketomatu, a koja još nije plaćena, možete platiti prije preuzimanja po ovim uputama. BOX NOW omogućuje plaćanje narudžbe i Apple Pay ili Google pay računom. Fizičko plaćanje karticom ili gotovinom na BOX NOW paketomatu NIJE MOGUĆE.
  • Dostava u BOX NOW paketomate se vrši od ponedjeljka do petka. Preuzimanje paketa u BOX NOW paketomatu je moguće u bilo koje vrijeme: pošiljku možete preuzeti svaki dan u tjednu u bilo koje sate (24/7).

– Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 70.00 EUR dodatno se zaračunava u iznosu od 2.00 EUR.
– Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti 70.00 EUR i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske.

 

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske.

Za otpremu u druge države molimo da nas kontaktirate. U slučaju otpreme u druge države, naručitelj je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.