Dostava se vrši putem kurirske službe GLS te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske.

Naručene artikle šaljemo u roku od 4 radna dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate (najčešće i ranije, u roku od 2 dana). Iznimno, uslijed rasprodanosti pojedinog artikla, nepredviđenih okolnosti, te eventualnog kašnjenja s isporukom naših principala, moguće je da isporuka traje nešto dulje od navedenog roka, o čemu ćete biti obaviješteni putem telefona ili e-maila. Ukoliko Vas dostavljač iz GLS-a ne nađe na navedenoj adresi, ostavlja Vam se obavijest kako bi ga povratno kontaktirali i dogovorili dostavu u drugom terminu.

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 50.00 EUR (376.73 HRK) dodatno se zaračunava u iznosu od 4.00 EUR (30.14 HRK).
Besplatna dostava je za sve naručene proizvode u vrijednosti 50.00 EUR (376.73 HRK) i više bez obzira na mjesto dostave unutar Hrvatske.

Otpremu (dostavu) vršimo na području Republike Hrvatske.

Za otpremu u druge države molimo da nas kontaktirate. U slučaju otpreme u druge države, naručitelj je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.